29. 3. 2024 (15:00) | ČFL - 20. kolo: Sokol Hostouň vs. Povltavská FA (Hostouň)

7. kolo, 07. 10. 2017

Dynamo Nelahozeves 3 : 3 Sokol Hostouň

Sestava Hostouň: Jakub Varhulík, David Dvořák, Milan Rubáš, Tomáš Novák, Jan Paluka, Milan Máj, Petr Kopuletý, Michal Čečetka, Jan Kopuletý, Ondřej Drahota, Petr Študent

Náhradníci Hostouň: Adam Ďurčanský, Ladislav Nachtigal, Martin Maxant, Vojtěch Tyle, Ondřej Kučera

Rozhodčí: Princ Jiří

Počet diváků: 20

Hřiště: Dynamo Nelahozeves

Komentář k zápasu:

Vyrovnaný a napínavý zápas od první do poslední minuty. Ještě jsme se nestihli pořádně rozkoukat a už jsme prohrávali 1:0. Chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do tempa, čeho domácí využili a v prvním poločase nás přestříleli. Přesto se nám povedlo skóre otočit. Ve 21. min uspěl v souboji s gólmanem Máj a o sedm minut později se z přímého kopu trefil Rubáš. V závěru poločasu jsme byli nedůrazní a nekoncentrovaní při bránění a dovolili soupeři vyrovnat.

Druhý poločas byl z naší strany kvalitnější. Po většinu času jsme měli mírnou převahu v držení míče, více povedených kombinací, vypracovali jsme si několik "tutovek", třikrát trefili konstrukci brány. V 64. min potrestal chybu domácího obránce Čečetka, když doklepl do prázdné brány přihrávku Paluky. Osm minut před koncem domácí opět srovnali skóre, když se po třetí prosadil nejlepší hráč Nelahozevsi Gabčo. V závěru se oba týmy snažili strhnout vítězství na svoji stranu, to už se ale nestalo.

Penaltový rozstřel pak lépe zvládli hráči Dynama a berou bod navíc.

Fan Shop Sokol Hostouň