20. 4. 2024 (18:00) | ČFL - 23. kolo: Slavia Karlovy Vary vs. Sokol Hostouň (Drahovice)

14. kolo, 29. 10. 2017

Sokol Hostouň 7 : 3 Dynamo Nelahozeves

Sestava Hostouň: Jakub Varhulík, Josef Pechar, Milan Rubáš, Martin Maxant, Jan Paluka, Milan Máj, Petr Jirásek, Ondřej Frýdl, Michal Čečetka, Ondřej Drahota, Petr Študent

Náhradníci Hostouň: David Dvořák, Ladislav Nachtigal, Dominik Kříž, Jan Kopuletý

Rozhodčí: Volf Lukáš

Počet diváků: 20

Hřiště: Lidice

Komentář k zápasu:

Poslední podzimní mistrovské utkání jsme netradičně odehráli v Lidicích. Průběh zápasu ovlivnil silný vítr, který jsme v prvním poločase dokonale využili - hráli jsme po větru. Soupeře jsme od začátku přitlačili před jeho pokutovým územím a na naši polovinu jsme ho v podstatě nepustili. Naši převahu se nám poprvé podařilo zužitkovat až v 23. min. V následujících sedmi minutách jsme vstřelili pět gólu. Za stavu 5:0 se dostalo ke slovu i Dynamo a po špatné komunikaci v obraně snížilo na 5:1. Po inkasovaném gólu jsme opět hosty přitlačili a přidali ještě dva góly.

 

I ve druhém poločase proti větru jsme herně nezklamali. Snažili jsme se kombinovat po zemi a vypracovali si několik příležitostí ke skórování, které se nám bohužel nepodařilo protavit v gól. Nelahozeves se snažila využít výhodu větru nakopáváním dlouhých balónu za obranu, většinu ale jejích útočníci nedoběhli. Dvakrát jsme jim ho ale "vrátili" a inkasovali.

 

Poznámka trenéra: Jsem hodně zklamaný vysokou neúčastí hráčů a nebýt kluků z A - dorostu, zřejmě by jsme tento zápas prohráli kontumačně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fan Shop Sokol Hostouň