29. 3. 2024 (15:00) | ČFL - 20. kolo: Sokol Hostouň vs. Povltavská FA (Hostouň)

Opět vám přinášíme shrnutí utkání všech mužstev během uplynulého víkendu. A tým podlehl při svém prvním domácím utkání Tatranu Rakovník, 3 týmy hráli poslední přátelské zápasy a starší přípravka přestřílela Tuchoměřice.

Sobota 17.3.

10:00 PÚ Starší přípravka

Tuchoměřice:Hostouň 8:9

 -komentář trenéra Davida Šípa:

Potkali jsme se s velmi dobrým soupeřem, kvalita utkání byla ale ovlivněna silným větrem a našimi individuálními chybami. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první zápas v systému 5+1 po halové části sezóny, jsme spokojeni.

16:30 PÚ B tým:

Hostouň:Libušín 1:2 (Fábry)

-komentář trenéra Miroslava Supáčka:

Poslední přátelský zápas B týmu s Baníkem Libušín hraný za stálého deště v těžkých klimatických podmínkách se výsledkově nezdařil. Gól dal na 1:1 Fábry. Soupeři, který je druhý v 1.B.třídě, jsme byli po celý zápas důstojným soupeřem a herně jsme nepropadli, myslíme, že na sezonu jsme dobře připraveni. Začíná se i projevovat dobrá práce s mládeží, na dobrý výkon Formánka z minulého zápasu dobře navázali Dědeček a především Linc.

 

Neděle 12.3.

10:00 PÚ starší žáci:

Hostouň:Bílá Hora 2:4 (Kočovský 2)

Komentář trenéra Jiřího Duška:

Generálka na mistrovské zápasy vypadala herně o poznání lépe, než první střetnutí s tímto soupeřem před 14 dny. Výsledek hodně ovlivnila fyzická kondice, v poslední třetině utkání nám totiž došly síly. Vzhledem k absenci několika hráčů (Cikhart, Bříza, Kopuletý) můžeme výkon považovat za slibný a těšit se, co přinese jarní část sezóny.

13:00 PÚ dorost:

Zličín:Hostouň 3:5 (Mikeš, Linc, Kameš, Vachuda, Vinš)

-komentář trenéra Zdeňka Nachtigala:

Sehráli jsme poslední přípravné utkání, naším soupeřem byl další tým z hlavního města a to FC Zličín. Opět jsme měli k dispozici 19 hráčů a všichni dostali šanci si v tomto zápase zahrát. Po zdravotních problémech se opět mezi tyče postavil Kryštof Vaněk a předvedl velmi dobrý výkon, na hře celého mužstva se to projevilo. Kluci od začátku zápasu plnili všechny pokyny a za jejich předvedený výkon bych jim chtěl poděkovat.

15:00 MÚ A tým:

Hostouň:Tatran Rakovník 0:1

 -komentář asistenta trenéra Miroslava Supáčka:

na dobře připraveném hřišti  jsme nedokázali s Tatranem Rakovník bodovat. Bohužel jsme nezachytili v 68.min. centr za obranu a inkasovali, soupeř si do té doby žádnou šanci nevytvořil My jsme přeskupili řady, vzadu začali hrát na tři obránce, soupeře jsme zatlačili, ale šance na vyrovnání nevyužili. Musíme ztracené body přivést z venkovního hřiště.

 

 

Poznámka:

 

Utkání mladších žáků proti žákyním Sparty Praha nesehráno, mladší přípravka se již připravuje venku, její soupeři ale ještě trénují v hale, a proto jsou přípravná utkání teprve v jednání.

Fan Shop Sokol Hostouň