20. 4. 2024 (18:00) | ČFL - 23. kolo: Slavia Karlovy Vary vs. Sokol Hostouň (Drahovice)

1. kolo, 27. 08. 2017

Sokol Hostouň 5 : 3 AFK Libčice

Sestava Hostouň: Jakub Varhulík, Ladislav Nachtigal, Milan Rubáš, Tomáš Novák, Martin Maxant, Milan Máj, Mikuláš Mikeš, Petr Kopuletý, Jan Kopuletý, Lukáš Fanta, Ondřej Drahota

Náhradníci Hostouň: Martin Hendrych

Střelci Hostouň:
Martin Maxant - 89. minuta

Rozhodčí: Volf Lukáš

Počet diváků: 25

Hřiště: Stadion Vojtěcha Zeithamla

Komentář k zápasu:

 

hostoun-logo.jpg                    libcice.png



 První mistrovské utkání jsme nezačali vůbec špatně a prvních 10 min. jsme byli aktívnější. Pak se hostům povedli dvě akce a my jako by jsme se začali "bát fotbalu". Góly v naší síti na sebe nedali dlouho čekat a v 24. min jsme prohrávali 0:2. Naše hra v prvním poločase byla špatná a Libčice nás přehrávali ve všech herních činnostech. I tak se nám do přestávky povedlo snížit, to když gólman hostí neudržel hlavičku Fanty.

  Po přestávce jsme nastoupili s odhodláním otočit výsledek zápasu. Hned zkraje druhé půle se z přímého kopu krásně trefil Mikeš. Tři minuty na to po přihrávce za obranu od Rubáše se opět prosadil Mikeš. V 66. min hosté taky z přímého kopu srovnali. Hned po rozehrání si jako přes kopírák zopakovali spolupráci Rubáš s Mikešem a opět jsme vedli. Minutu před koncem pak po pravé straně utekl Maxant a sám před brankářem nezaváhal. Za výkon v druhém poločase jsme si vítězství zasloužili. Kluci hráli odvážně, vyhrávali většinu osobních soubojů a bylo k vidění i pár hezkých kombinací.

Fan Shop Sokol Hostouň